Suomen valtiossa tekee bisnestä tätä nykyä iso joukko lainayrityksiä, jotka tarjoavat ei niin suurta ja isompaa lainarahaa. Rahan lainaus on mittavaa bisnestä, missä luottoa kaipaavista kuluttajista kilvoitellaan tosissaan. Sen takia myös monien luottotahojen lainat ovat nykyisin asiallisesti hinnoiteltu. Joka tapauksessa, ennen lainarahan ottamista vaikka kulutusluottoja lainoittavalta luottopalvelulta, kannattaa etukäteen riittävältä osin perehtyä luottoehtoihin ja luoton korkotasoon ja mahdollisiin muihin kustannuksiin. Kulutusluottoja kannattaa aina verrata toisiinsa, jotta hakee rahapuutteeseensa sopivan rahoituksen.

Mammonan lainauksessa ei tietenkään ole lainkaan epänormaalia, hakeehan lainarahaa lähestulkoon joka ikinen ensikodin maksajakin. Lainaa on viisasta aluksi anoa omasta pankista, mistä lainasumman saa useasti maltillisella kulutasolla. Siinä tapauksessa kun rahalainaa tarvitaan peräti useita tuhansia euroja, on aiheellista kilpailuttaa rahalaitoksia. Tällä tavoin voi pyytää korkotasoltaan mukiinmenevän lainarahan.

Kotimaassa on suhteellisen paljon niukkaosaisia tallaajia. Näillä ei usein ole kosolti valuuttaa tilillään. Silloin kun rahat valitettavasti ovat lopussa, ja joka päivän kuluihin on pakko löytää ylimääräistä käteistä, useasti lainataan rahaa jostakin. Luotto saattaa olla mm. suurempikin laina tai muun muassa pikavippi – http://www.pikavipit.name. Lainarahan saa halutessaan lähes aina kätevästi ja pikapuoliin omalle tililleen, peräti ilman mitään vakuuksia. Vaikkakin fyrkkaa voisikin olla riittävästi elämän rahareikiin, voi olla että toteuttaa jokin vähän hinnakkaampi hankinta, mihin kahisevat eivät välttämättä riitä. Tällainen hankinta on mahdollisesti esimerkiksi kallis lomareissu. Usein myös tällaiseen ostokseen satunnaisesti lainataan luottoa.

Siitä syystä että ongelmia ei lainasumman takia joskus ilmenisi, on viisasta tarkistaa että luoton pystyy suorittamaan rahoittajalle ajoissa. Siinä tapauksessa kun luottoa ei pystykään lyhentämään takaisin laina-aikana, pahimmillaan voi hankkia maksuhäiriömerkintä josta seuraa myöhemmin vaikeuksia.

Siinä tapauksessa kun vaan on mahdollista, on asiallista tallentaa tilille mammonaa tulevia rahapulmia silmällä pitäen.

Enemmän informaatiota: http://www.lainaaheti.eu

Advertisements